1. Algemeen

1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen Amigurumi Designs by Dani en de klant.

1.2 Amigurumi Designs by Dani heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

1.3 Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden.

1.4 Afbeeldingen op de website van Amigurumi Designs by Dani dienen ter illustratie en er kunnen derhalve geen rechten aan ontleend worden. Handgemaakte artikelen kunnen licht afwijken van de geplaatste foto.

2. Prijzen en Aanbiedingen

2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW maar – indien van toepassing – exclusief verzendkosten.

2.2 Amigurumi Designs by Dani is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

3. Betaling

3.1 Betaling vindt plaats via iDEAL of PayPal.

3.2 Betaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf. De bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling volledig is voldaan.

3.3 Wanneer de betaling niet binnen 7 dagen is voldaan, zal de bestelling worden geannuleerd.

4. Verzendkosten

4.1 Verzendkosten voor enveloppost bedragen € 2,95 binnen Nederland. Verzendkosten voor pakketpost bedragen € 6,95 binnen Nederland. Bij verzendingen naar het buitenland gelden afwijkende verzendkosten. Neem contact op met Amigurumi Designs by Dani voor een prijsopgave. Patronen worden altijd digitaal zonder verzendkosten geleverd.

4.2 Bij ruilen / retourneren zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen voor eigen rekening van de klant.

4.3 Bij een ruiling zal Amigurumi Designs by Dani de verzendkosten van € 2,95 of € 6,95 (afhankelijk van de verzendwijze) in rekening brengen van het opnieuw te versturen artikel. Dit bedrag dient vooraf betaald te worden.

4.4 Bij retourneren krijgt u het geld van de geretourneerde producten terug gestort. De betaalde verzendkosten worden niet terug gestort.

  5. Levering

5.1 Amigurumi Designs by Dani besteedt het thuisbezorgen van de bestellingen uit aan PostNL.

5.2 Amigurumi Designs by Dani zal het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren (houd rekening met 0-3 dagen tot verzending). Indien de levering vertraging oploopt -hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk te annuleren.

5.4 Amigurumi Designs by Dani is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres.

  6. Annuleren

6.1 Het is mogelijk een bestelling te annuleren, indien de bestelling nog niet is verstuurd. U kunt deze annulering doorgeven per mail. Is het artikel al verzonden kunt u het product retourneren op eigen kosten. Digitale patronen kunnen niet geretourneerd worden.

6.2 Bij custom kant en klaar producten zal bij annulering van de bestelling 50% van het productbedrag in rekening gebracht worden als Amigurumi Designs by Dani al is begonnen met het maken van de custom bestelling. Dit i.v.m. de al gemaakte kosten.

  7. Ruilen en Retourneren

7.1 Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan bestaat de mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren, met uitzondering van de patronen.

7.2 De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor eigen rekening van de klant.

Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:

7.3.1 Na bezorging van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief.

7.3.2 De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. onbeschadigd en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. De verpakking mag geopend worden om het artikel te bekijken. Wordt de verpakking echter beschadigd door onzorgvuldig handelen kan het artikel niet meer geretourneerd worden.

7.3.3 Indien u een artikel wilt ruilen of retour sturen dient u eerst schriftelijk contact te zoeken met Amigurumi Designs by Dani. Stuurt u dan het artikel tezamen met (een kopie van) de factuur retour eventueel met daarop de reden van het retour sturen.

7.3.4 Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retoursturen.

7.3.5 Bij ruiling van een artikel moeten de verzendkosten van € 2,95 of € 6,95 (afhankelijk van de verzendwijze) van het opnieuw te versturen artikel vooraf aan Amigurumi Designs by Dani betaald worden.

7.3.6 Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag binnen uiterlijk 7 dagen aan u overgemaakt worden.

  8. Voorraad

8.1 Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is of dat het is uitverkocht. U wordt hiervan door ons z.s.m. op de hoogte gebracht. In dit geval heeft de klant het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Amigurumi Designs by Dani zal in dit geval voor terugbetaling zorgdragen.

  9. Privacy (Zie ook onze Privacy Policy)

9.1 Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Amigurumi Designs by Dani. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer, risicobeheer en voor marketingdoeleinden. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten. Indien u van ons geen commerciële aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kunt u dit per e-mail aan ons bevestigen.

  10. Copyright beeld- en tekstmateriaal

10.1 Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.

Voor vragen, klachten en opmerkingen kunt u contact opnemen met Amigurumi Designs by Dani (zie de contactpagina)

Amigurumi Designs by Dani (bezoek alleen op afspraak)
Bever 22
1273 HB, Huizen

KvK: 70752249
BTW: NL201122406B01