Over mij

Hallo, welkom op mijn website!

Mijn naam is Daniëlle Wienneke, ik ben 33 jaar oud en getrouwd met Baris. We hebben samen een zoontje genaamd Benjamin (20 juni 2019).
In het dagelijks leven werk ik als huishoudelijk hulp, dit houd in dat ik de huizen schoon maak van mensen wie dat zelf niet meer kunnen. Dit vind ik een erg leuk en vooral dankbaar beroep.
Haken is voor mij een hobby (verslaving) welke uitgegroeid is tot Amigurumi Designs by Dani.
Andere hobby’s van mij zijn PC games, taarten/cakes en andere patisserie bakken en decoreren (vaak samen met mijn zoontje), en films/series kijken.

Ik ben in 2015 begonnen met haken en ontwerpen.
Ik wilde graag mijn creativiteit kwijt in iets, en ik heb het altijd bewonderd wanneer mensen konden haken.
Hoe geweldig is het dat je van zulke simpele materialen prachtige creaties kan maken?

Dit ben ik dus ook gaan proberen en bleek ik erg leuk te vinden. Zo leuk dat ik nu nog steeds haak en patronen ontwerp.
Ik houd er van hoe het tellen van de steken rust in mijn hoofd brengt, hoe een ontwerp met ieder nieuw stukje telkens meer tot leven komt, en de kers op de taart is voor mij dan ook echt het aan elkaar vast naaien van de onderdelen.

Door de leuke reacties op mijn ontwerpen en vraag naar patronen heb ik een webshop opgezet en zijn er telkens meer ontwerpen bij gekomen. Een hoop van de ontwerpen welke ik in het begin heb gemaakt zijn ondertussen wel opnieuw gehaakt met wat aanpassingen of accessoires, want met de jaren heb ik toch wel meer eisen gesteld aan mijn eigen patronen. Zo staan deze vol foto’s van alle losse onderdelen en eventuele uitleg van bepaalde handelingen. Ook ben ik met mooier garen gaan haken en een kleinere haaknaald.

Ik heb zeker ook nog een aantal leuke toekomstplannen, zoals bijvoorbeeld een YouTube kanaal waar ik o.a. alle haaksteken laat zien. Maar de tijd, die moet ik daar nog even voor zoeken.

Neem een kijkje tussen alle patronen en wie weet zit er ook wel wat leuks voor u tussen!

Ik wens u een fijne dag en veel haakplezier!

Liefs, Daniëlle