HomeBlogBloembol tulp vertaling NL Inloggen

Reacties

Bloembol tulp vertaling NL — 10 reacties

  1. Heb je van de bloembol ook nog een ander bloempatroon, zoals narcis en sneeuwklokjes? Die zag ik ook ergens voorbij komen

    • Hoi Esther,

      Nee deze heb ik niet. Veel mensen googlen op patronen van bloemen, deze haken ze dan los en naaien ze bovenop de bloembol. Je stopt dan dus met haken voordat de tulp begint 😉

  2. Ik ben naar de site gegaan en vind het erg leuk. Maar heb een vraag of je het misschien zelf in het nederlands hebt of engels misschien ik kan het namelijk niet lezen en heb niemand die dit voor mij kn vertalen. Misschien dat je mij ermee kan helpen ??

    • Even op de rode PDF download knop drukken. Dan kom je bij mijn Nederlandse vertaling 😉

  3. Dankjewel, het is zo’n leuke ami! Haken in een andere taal is meestal niet zo’n probleem voor mij, maar in het Nederlands is wel zo makkelijk en zeker met zulke duidelijke foto’s erbij, top, dank je!